Indhent et uforpligtende tilbud: 75 65 93 64

  dk  se  no  Venusvej 12, 8700 Horsens - Rutevejledning​

Vi laver pt IKKE Magnesitgulvene, da vi simpelthen ikke kan få materialerne hjem.

Industrigulve til alle formål

Overvejer I at få lagt industrigulve i Midtjylland eller et andet sted i Danmark? Hos Dagutek ApS har vi specialiseret os i industrigulve af magnesit, som er karakteriseret ved at være slidstærke og støvfrie. Vi holder til i Horsens, men vi arbejder i hele Danmark og det øvrige Skandinavien, herunder Sverige og Norge.

​​

Gulvene er udviklet til industrien, men bliver også brugt af en lang række andre brancher og i private boliger på grund af det unikke farvespil i overfladen. Se andre anvendelsesmetoder her.

​​

Solide, slidstærke og støvfrie industrigulve

Vi er førende inden for magnesitgulve, som har en lang række fordele i forhold til andre flydende industrigulve. Vi har samlet disse fordele i Dagutek-produktet DURAPLAN.

​​

DURAPLAN blev oprindelig udviklet som et slidstærkt og støvfrit gulv til brug i industrien, men bruges i dag i lige så høj grad i butikker, cafeer, biografer og liberale erhverv, samt på kontorer og i private hjem.​

​Industrigulve af magnesit er med andre ord velegnet i mange forskellige sammenhænge, hvor der er stor forskel i belastning og brug. Gulvene har altid de samme fordele og den høje styrke, selvom de ikke altid udlægges på samme vis.

​​

DURAPLAN er flydende ved udstøbning og kan udlægges i varierende lagtykkelser fra 10 til 100 millimeter. Der udvikles ingen giftige eller ildelugtende dampe under afhærdning, og gulvet er, afhængig af temperaturen, trædefast efter cirka et døgn. Se flere fordele ved vores gulve her.​

Kontakt os for at få et uforpligtende gulvtilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores industrigulve, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig. Ring til os på telefon 75 65 93 64 for at høre nærmere. Eller du kan skrive på e-mail info@dagutek.dk.

Mere end 20 års erfaring med magnesitgulve

Hos Dagutek ApS har vi specialiseret os i industrigulve af magnesit, som er karakteriseret ved at være slidstærke og støvfrie. Vi holder til i Horsens, men vi arbejder i hele Danmark og det øvrige Skandinavien, herunder Sverige og Norge.

Vi giver et uforpligtende og​ gratis tilbud​​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores industrigulve, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

DAGUTEK Aps

Kirkedalsvej 1, Rårup, 7130 Juelsminde

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 75 65 93 64

E-mail: info@dagutek.dk

​CVR: 16906239

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.