Indhent et uforpligtende tilbud: 75 65 93 64

  dk  se  no  Venusvej 12, 8700 Horsens - Rutevejledning​

Vi laver pt IKKE Magnesitgulvene, da vi simpelthen ikke kan få materialerne hjem.

Vi tilbyder

DURAPLAN blev oprindelig udviklet som et slidstærkt og støvfrit gulv til brug i industrien, men bruges i dag i lige så høj grad i indenfor butiks-, kontor-, let erhvervs-, biograf-, cafe- og privat byggeri.

​​

DURAPLAN anvendes således i dag i mange forskellige sammenhænge og med stor forskel i belastning og brug, men produktet, med den høje styrke og de mange fordele, er i alle tilfælde det samme og udføres på samme vis.

​​

DURAPLAN er flydende ved udstøbning, og kan således udlægges i varierende lagtykkelse fra 10-100 mm. Der udvikles ingen giftige eller ildelugtende dampe under afhærdning, og gulvet er, afhængig af temperaturen, trædefast efter ca. 1 døgn.

​​

DURAPLAN blev oprindelig udviklet som et slidstærkt og støvfrit gulv til brug i industrien, hvorfor DAGUTEK i de første mange år alene udførte denne type gulve. En stadig stigende efterspørgsel efter specielle materialevalg indenfor kontor- og privat byggeri, har medført at DAGUTEK igennem årene samarbejdet med en lang række danske og udenlandske arkitekter vedrørende brug af DURAPLANs specielle egenskaber til at skabe en række utraditionelle og krative løsninger inden for boligindretning.

Herunder er listet en række af disse løsninger, og vi er altid parate til at indgå i dialog og udvikling af nye anvendelsesområder:

  • Fuldstøbte trappeløb
  • Trappetrin
  • Fliser i varierende størrelser
  • Vægbeklædning
  • Bordplader
  • Organiske former som kunstudsmykning

​​

​Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 65 93 64 eller sende en e-mail til info@dagutek.dk.

​​

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Mere end 20 års erfaring med magnesitgulve

Hos Dagutek ApS har vi specialiseret os i industrigulve af magnesit, som er karakteriseret ved at være slidstærke og støvfrie. Vi holder til i Horsens, men vi arbejder i hele Danmark og det øvrige Skandinavien, herunder Sverige og Norge.

Vi giver et uforpligtende og​ gratis tilbud​​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores industrigulve, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

DAGUTEK Aps

Kirkedalsvej 1, Rårup, 7130 Juelsminde

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 75 65 93 64

E-mail: info@dagutek.dk

​CVR: 16906239

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.